Ipari ingatlan eladó - Kiskunfélegyháza - Bács-Kiskun megye

100 000 000 Ft

Kiskunfélegyháza

HSZ: 2042436 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus ipari ingatlan Alapterület 500 m2 Szobák
Kiskunfélegyháza dél-keleti részén ipari övezetben, a városból Csongrád felé kivezető főútvonal mellett eladó egy korábbiakban lakatosüzemként működő 3430 nm-es ipari ingatlan 2,3 ha területtel.
Közművesítettség: Az ingatlan elektromos árammal és gáz közmű hálózattal ellátott. Az elektromos energia ellátás saját oszloptranszformátorról biztosított, a lekötött kapacitás 150 KVA. Gázellátásból 40 m3/óra kapacitás áll rendelkezésre. A telephely vízellátását egy 280 m talpmélységű saját fúrt kútból biztosítják, mely a szükséges vízjogi engedéllyel rendelkezik. Övezeti besorolás: Gip-2 Gip – zavaró hatású gazdasági ipari zóna . A telek maximálisan 50 %-os mértékig beépíthető. Az építmény magasság maximálisan 12 m lehet. Az épületek jellemzői: A telephely korábban lakatosipari üzemként működött, az épületek kialakítása ennek megfelelő. A műhely épületek acél váz szerkezetű csarnokok, melyekben alulról vezérelt híddaruk is találhatók. Az ingatlanokon összesen 5 db jelentősebb épület található melyek együttes hasznos alapterülete 3430 m 2 .
Az alábbi épületek található a telephelyen. I. műhely épület 1230 m2 II. műhely épület 870 m2 III. acél vázas szín 650 m2 IV. raktár, öltöző, fürdő 370 m2 V. iroda, étkező, rakt 310 m2 Összesen: 3430 m2
Hasznosítás: Az előzőekben ismertetett telephelyet, épületeket a tulajdonos cég a közelmúltig lakatosipari üzemként hasznosította, a helyiségek kialakítása is ennek megfelelő. Az ingatlan adottsága - elhelyezkedése, kialakítása, megközelíthetősége - alapján logisztikai raktárbázis vagy bármely egyéb más termelő üzem kialakítására ideális lehet.
Könnyen és ideálisan meg lehet közelíteni a város központjából, és az elkerülő úton keresztül az M5-ös autópálya is könnyen elérhető lakóövezet érintése nélkül. Az ingatlan telkének területe 2 ha 3479 m 2 . Igény estén a terület mellet, azzal telekhatárosan további fejlesztési, bővítési terület vásárolható, a telephely így bővíthető.
Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét, szeretné azt megtekinteni, hívjon bizalommal.
Menyhártné 06-20-400-4007
Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.....Mert mi itthon vagyunk!

Ingatlan adatai

Irányár: 100 000 000 Ft
Kategória: eladó
Típus: ipari ingatlan
Megye: Bács-Kiskun megye
Helység: Kiskunfélegyháza
Városrész: -
Irányítószám: 6100
Cím:
Emelet: -
Alapterület: 500 m2
Szobák száma:
Félszobák száma:
Hálószobák száma: -
Fürdőszobák száma: -
Erkély/terasz összmérete: -
Fűtés: -
 
Nyílászárók: -
 
Energetikai besorolás -
Komfort: -
Ingatlan állapota: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Szintek száma: -
Felújítás éve: -
Közművek:
Jellemzők:
Extrák:
További extrák: -

Épület

Építés éve: -
Felújítás éve: -
Szintszám: -
Lakásszám: -
Állapot kívül: -
Állapot belül: -
Szerkezet: -
Tető anyaga: -
Tető formája: -
Tetőtér: -
Tetőtér beépített: -
Tetőtér beépíthető: -
Tetőterasz: -
Tetőterasz beépített: -
Tetőterasz beépíthető: -

Telek, kert

Telek terület: -
Beépíthetőség: -
Kert mérete: -
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Böszörményi Krisztina
Dabas House

06204004014

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

145 000 000 Ft

Eladó ipari ingatlan

Kiskunfélegyháza

3070 m2 0
További hasonló hirdetések