Házrész eladó - Baja - Bács-Kiskun megye

Házrész eladó - Baja - Bács-Kiskun megye

14 500 000 Ft

Baja

HSZ: 3320391 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 43 m2 Szobák 1
Baján, az Istvánmegye városrészben, a Tesco közelében megvételre kínálunk egy teljesen külön bejáratú, 43 m2-es, 1-szobás, tégla falazatú házrészt (lakást), nyári konyhával, kamrával, tárolóval és cc. 250 m2 saját udvarral.
 

Az ingatlan egy 5-lakásos társasház utolsó lakása: külön zárható kapuval, udvarral és kerítéssel leválasztva a többitől. A megközelítése: az utcafrontról közös bejárat, ahol szolgalmi jog biztosítja az átjárást. A lakáshoz kb. 250 m2 saját telek tartozik - mintha egy önálló kis ház volna.
 

Az épület saját közművekkel rendelkezik, a fűtés gázkonvektorokkal biztosított, a melegvizet villanybojler állítja elő. Az ingatlanban kialakításra került egy előszoba, konyha-étkező, fürdőszoba (WC-vel), illetve egy hálószoba. Az épület folytatásaként nyári konyha, egyéb tároló található (kb. 15 m2) - amely igény esetén akár szobává is alakítható. A garázs kizárólag tárolási célzattal hasznosítható, parkolni csak közterületen, az utcán lehetséges.
 

Az alábbi ingatlan okos választás, amennyiben egy 1-szobás panellakás árán, inkább egy teljesen leválasztott házrészt / kis családi házat vásárolna udvarral és telekkel.
 

A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. Az ingatlan megvételében ingyenes hiteltanácsadással, illetve kedvező hitelkalkulációval tudunk szolgálni. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Ingatlan adatai

Irányár:14 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Baja
Irányítószám:6500
Alapterület:43 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:üres
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:udvari
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:250 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Petrovics Zoltán
City Cartel, Baja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

20 900 000 Ft

Eladó házrész

Baja

47 m2 1+1
22 300 000 Ft

Eladó házrész

Baja

62 m2 1+1
12 990 000 Ft

Eladó házrész

Baja

28 m2 1
További hasonló hirdetések