Panel lakás eladó - Baja - Bács-Kiskun megye

Panel lakás eladó - Baja - Bács-Kiskun megye

19 800 000 Ft

Baja

HSZ: 3298353 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 55 m2 Szobák 2
Baján, a Kodály Zoltán utcában, 55 m2-es, 2 szobás, 2. emeleti panellakás megvásárolható. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, per,- teher,- és igénymentes. Az erkély nélküli ingatlan egy nem panelprogramos tömbben található, azonban a homlokzati nyílászárókat már hőszigetelt, műanyag profilra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval.


Az ingatlanban kialakításra került: 2 külön bejáratú szoba, közlekedő, konyha-étkező, fürdőszoba, és külön WC. A közlekedőben praktikus gardróbszekrény található.
 

A lakáshoz a társasház alagsorában közös tároló tartozik. Az ingatlan a képeken látható állapotban, kifizetést követően azonnal birtokba vehető. Az egyik, ha nem a legolcsóbb 2 szobás, 2. emeleti panellakás a piacon, amelyet igényei szerint felújíthat vagy albérletként értékesíthet - tegyen ajánlatot!
 

A lakás megvételében ingyenes, bankfüggetlen hiteltanácsadással tudunk szolgálni, illetve meglévő ingatlanának közvetítését is vállaljuk. A profilunk az egyasztalos ügyintézés: értékbecslés, ingatlanfotózás, marketing, ügyvédi közreműködés, energetikai tanúsítvány. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Ingatlan adatai

Irányár:19 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Baja
Irányítószám:6500
Emelet:2. emelet
Alapterület:55 m2
Szobák száma:2
Fűtés:távfűtés
Ingatlan állapota:felújítandó
Felszereltség:üres
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:panel
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Petrovics Zoltán
City Cartel, Baja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések