Családi ház eladó - Kiskunfélegyháza - Bács-Kiskun megye

Családi ház eladó - Kiskunfélegyháza - Bács-Kiskun megye

112 500 000 Ft

Régi ár: 130 000 000 Ft

Kiskunfélegyháza

HSZ: X3417619 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 130 m2 Szobák 3+1
Otthonok és megoldások!
Kiskunfélegyháza belvárosában, központi elhelyezkedésű kertvárosi utcában, 720 nm telken minden igényt, kényelmet kielégítő hangulatos családi ház eladó. 2011-ben teljeskörűen felújított 130 nm lakóterű, földszinten amerikai konyhás, nappali, étkező található egy légtérben, ezenkívül 2 db 19 nm szoba, fürdőszoba, WC, kamra, az emeleten pedig egy kisszoba lett kialakítva. Nyílászárók 3 rétegű fa, elektromos redőnyökkel felszerelve. Fűtése gáz cirkó kazánnal megoldott, padlófűtésű és radiátoros hűleadókkal kombinálva.
A nappali központi eleme az egyedi készítésű vízteres cserépkályha, illetve 4 db inverteres klíma H-tarifás áramfogyasztással is kiépítésre került. A ház mozgásérzékelős és kamerarendszerrel felszerelt távfelügyeleti szolgáltatással rendelkezik.
A házhoz tartozik még egy 43 nm hangulatos pince, nyáron hűvös, télen elektromos kandalóval fűthető, ezenkívül egy 10 nm praktikus nyári konyha is, előtte fedett grillező, bográcsozó terasz. Melléképületben 30 nm duplagarázs, 14 nm tároló és egy 27 nm fedett szín található.
A kert parkosított, automata öntözővel, 2 db fúrt kúttal, mediterrán hangulatú úszásra alkalmas kerti tóval, növényekkel, napozó terasszal.
A környék csendes, biztonságos, a közelben iskola, óvoda, bolt, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek. Kiskunfélegyháza jelentős közlekedési csomópont, áthalad rajta az 5-ös főút és az M5-ös autópálya is, Budapest mindössze 1 órás utat jelent, de Kecskemét, Szeged is könnyen elérhető.
Kell-e még több a tökéletes otthonhoz? Várom hívását és nézzük meg, hogy el tudja dönteni.

Ingatlan adatai

Irányár:112 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Kiskunfélegyháza
Irányítószám:6100
Alapterület:130 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Extrák:amerikai konyha
Építés éve:2011
Telek terület:720 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Földi Margit
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

46 500 000 Ft

Eladó családi ház

Kiskunfélegyháza

121 m2 4
További hasonló hirdetések