adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Bács-Kiskun megye, Baja 
 

Hivatkozási szám: 3265854
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/3265854
Ingatlan adatai
Irányár: 18 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 327 414 Ft
Típus: házrész
Kategória: eladó
Alapterület: 58 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Baján, az Istvánmegye (Felvég) városrészben megvételre kínálunk egy felújított, 58 m2-es, 2 szobás udvari házrészt (lakást), a hozzátartozó 2 db kizárólagos használatú udvari tárolóval együtt (cca. 8 m2).
 

Az épület száraz, vegyes falazatú. A házrész albetétesítve, ezáltal önálló helyrajzi számmal rendelkezik, és lakásként van nyilvántartva. Az ingatlan egy 5-lakásos társasház középső lakása, a megközelítése az utcafrontról közös bejáratról lehetséges. A lakások egymás mellett helyezkednek el. Az ingatlanhoz 2 db udvari tároló tartozik (cca. 8 m2).
 

Az épület önálló közművekkel rendelkezik, a fűtés gázkonvektorokkal biztosított, a melegvizet villanybojler állítja elő. Az ingatlanban kialakításra került egy előszoba, konyha-étkező, éléskamra, fürdőszoba (WC-vel), nappali, illetve egy hálószoba. Az épület felújítása / korszerűsítése 3 éve folyamatosan zajlik: a villany,- és vízvezetékhálózat korszerűsítve, a teljesítménybővítés is megtörtént 32A-re. A homlokzati nyílászárók hőszigetelt, műanyag profilra cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval. A külső (utcafronti és udvari) homlokzat egyaránt renoválva, nemesvakolva. A beltéri helyiségek festése-mázolása 2023. nyarán megtörtént. A fürdőszoba átalakított és akadálymentesített. A nappali és hálószoba burkolata hajópadló, a konyha-előszoba burkolata járólap + linóleum.
 

Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes. A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. Az ingatlan megvételében ingyenes hiteltanácsadással, illetve kedvező hitelkalkulációval tudunk szolgálni.

A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: City Cartel, Baja
Kapcsolattartó: Petrovics Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36 30 429-6026
Honlap:
 
Képek