Családi ház eladó - Dávod - Bács-Kiskun megye

Családi ház eladó - Dávod - Bács-Kiskun megye

29 900 000 Ft

Dávod

HSZ: 3273844 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 138 m2 Szobák 4
Dávodon (Bajától 25 km-re), a gyógy,- és strandfürdőjéről ismert település központjában, 138 m2-es, 4 szoba + amerikai konyha-nappalis, 2-szintes családi ház, 1769 m2-es telekkel, 1-állásos lemezgarázzsal, szépen parkosított udvarral, igény,- per,- és tehermentes állapotban megvásárolható.
 

A földszinten kialakításra került egy 43,5 m2-es amerikai konyha-nappali, 1 db hálószoba (16 m2), fürdőszoba (kádas kiv. + WC), +1 külön WC, előszoba, előtér, spájz, kazánház, illetve egy 18 m2-es terasz. Az emeleten 3 db hálószoba (az egyik konyhaként is képes funkcionálni), fürdőszoba (WC-vel), tároló és közlekedő található. A legtöbb nyílászáró már hőszigetelt, műanyag profilra cserélve (szúnyoghálóval, redőnnyel ellátva). Az épületgépészet korszerűsítve: a fűtés új, kondenzációs gázkazánnal (Westen), illetve egy vegyes tüzelésű kazánnal (Totya) is képes üzemelni, lapradiátorok formájában. Az épületben lévő összes lapradiátor cseréje / korszerűsítése hamarosan megtörténik (a vételár tartalmazza, a ház azzal kerül átadásra), illetve folyamatban van a villamos-hálózat teljesítménybővítése 32A-re. A melegvíz-ellátásért villanybojler (Hajdu) felel. Az épületben 4 db Whirlpool hűtő-fűtő klíma gondoskodik a lakók kellemes komfortérzetéről.


A porta szépen parkosított: megannyi gyümölcsfa (dió, őszibarack, sárgabarack, alma, cseresznye, meggy, füge, málna, mézbogyó, ribizli és egres) található benne. A házhoz tartozó parkosított udvar idén tavaszra további új növényekkel bővül, igazi gyöngyszem. Az 1-állásos (18 m2) lemezgarázs egy autónak, illetve a kerti szerszámoknak biztosít helyet. A családi ház cca. 450 méteres sugarában megtalálható élelmiszer,- és vegyesbolt, pékség, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, óvoda és iskola egyaránt. Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes. A feltöltött alaprajz tájékoztató jellegű.
 

Amennyiben német nyelven szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, úgy e-mailen keresztül szívesen fogadjuk megkeresését. A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. A családi ház megvételében ingyenes hiteltanácsadással, illetve kedvező hitelkalkulációval tudunk szolgálni. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Ingatlan adatai

Irányár:29 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Dávod
Irányítószám:6524
Alapterület:138 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:utcai
Szintek száma:2
Felújítás éve:2020
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1996
Felújítás éve:2020
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 769 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Petrovics Zoltán
City Cartel, Baja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések