adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kecskemét 
Széchenyiváros 

Hivatkozási szám: 2428095
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2428095
Ingatlan adatai
Irányár: 27 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 450 000 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 62 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2+1
Építés éve: -
Szintek száma: 6
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma, redőny
Részletes leírás
ÁLMAI LAKÁSÁT KERESI ÉS SZERETNE GYORSAN KÖLTÖZNI EZ AZ ÖN LEHETŐSÉGE EGY GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁSBAN, AHOVÁ ELSŐKÉNT KÖLTÖZHET!



Eladó Kecskeméten Széchenyivárosban 62 nm-es 2,5 szobás jó elosztású erkélyes lakás 3.emeleten. A teljeskörű felújítás során a belső nyílászárókat is kicserélték, az ablakokra redőnyt és rovarhálót is felszereltek. Igényes, divatnak megfelelő színek, gyönyörű tapéta a szobákban, minőségi magas fényű kőburkolatok, a szobákban a falszínekkel harmonizáló laminált parketta, a fás környezetre néző erkélyen pedig divatos kőburkolat. A fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin segíti a lazítást egy fárasztó nap után, a hozzátartozó sarokkád gyermekes családoknak is kiváló élményt nyújt, a klimatizált lakás pedig a nyári melegben is kellemes. Az eladási ár tartalmazza a konyhabútort. Remek lehetőség, hogy Ön választhatja ki a színét!

A víz-, és villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént. Kedvező rezsiköltség mellett távfűtés gondoskodik téli napokon a kellemes melegről. Ha beköltözik évekig nem lesz gond új otthonára! Hívjon a részletekért és tekintse meg velem!

(#6768)
Képek