adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Tass 
Tass, Dunapart 

Hivatkozási szám: 2407375
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2407375
Ingatlan adatai
Irányár: 6 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 132 653 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 49 m2
Fűtés: -
Állapota:
Szobák száma: 1+2
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: 50 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Tasson a Duna közelében nyaraló eladó



A barátságos, kívül-belül jó hangulatú és felújított házikó a Duna partjától pár perc sétára, Tasson üdülőtársulásban található.



Kiváló lehetőség családnak, baráti társaságnak, vagy horgászoknak.



Tiszta, ápolt és azonnal birtokba vehető! A nyaraló üres, így az új tulajdonos tetszése és igénye szerint rendezheti be.



Épület

A faház zsindely fedést kapott, ereszcsatornája is van.



A házikó pár perc sétára van a Dunától (Nagy Duna) és egy 15 perces sétára a tassi szabad-strandtól, ahol fürdeni is lehet.



A nyaraló bejárata mellett egy fedett terasz (6 m2) nyújt kellemes hangulatot családi-baráti beszélgetésekhez, szabadtéri étkezéshez akár erős napsütésben, akár csapadékos időben.



A bejárati ajtón belépve egy konyha/étkező helyiségbe (9 m2) érkezünk, ahonnan tovább haladva egy szobába (12 m2) lépünk, amely ideális nappaliként funkcionálhat. Itt a padlózaton laminált parketta a burkolat.



A nappaliból nyílik az alsó szint hálószobája (6 m2), valamint szintén a nappaliból nyílik a fürdőszoba (6 m2) is, melyben minőségi zuhanykabin, wc és nagy méretű, esztétikus kézmosó is van. A meleg vizet elektromos bojler biztosítja.



Minden helyiségben szembe tűnik a szépen kezelt és karbantartott fa lambéria.



Ugyancsak a nappaliból vezet a tetőtérbe egy lenyitható létra. A tetőtérben egy hálónak kiválóan használható helyiséget találunk (15 m2). A fenti hálónak két oldalán is van ablak.



Terasz

A fedett terasz (2 m x 3 m) erős napsütésben, vagy esős időben is élvezhető időtöltést biztosít a szabadban, kiváló kültéri étkező, valamint családi-baráti beszélgetések tökéletes helyszíne.



Juthat hely a grillezős sarok kialakítására is, teljessé téve a gasztro-élményeket.



Duna

A nyaralótól pár perc sétára van a Duna partja, amely a Nagy-Duna ága. És kb. 15 perc sétálva (kerékpárral, autóval pár perc) a szabad-strand, ami már Kis-Duna ág, fürdőzésre tökéletesen alkalmas.



Sport

Az üdülőtársuláson belül ping-pong asztal, vagy labdajátékokhoz pálya is rendelkezésére áll az itt nyaralónak, így felnőtteknek, gyerekeknek, vagy közös családi-baráti sportolásnak is tökéletes helyszíne.



Parkolás

A nyaralók tulajdonosainak gondtalan a parkolás, de a vendégek számára is megoldott ez a kérdés, így nyugodtan meghívhatja rokonait, barátait is.



Jöjjön, nézzük meg együtt!
Képek