adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kecskemét 
 

Hivatkozási szám: 2406101
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2406101
Ingatlan adatai
Irányár: 19 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 272 603 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 73 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 1991
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk szíves türelmét kérni, amiért az ingatlan bemutatása a koronavírus járványra tekintettel, annak fennállása alatt a szokásostól eltérően kissé elhúzódhat.

Előre is köszönjük türelmét és megértését!



Kérjük, ha telefonon érdeklődik, hivatkozzon az alábbi azonosítószámra: NRB187



Hívását munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között tudjuk fogadni, amennyiben egyéb elfoglaltság miatt nem tudjuk felvenni a telefont, a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt! Megértését köszönjük!



A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.



A meghirdetett lakást magába foglaló panelépület kb. 1991-ben földszint+4 emelet+tetőteres kivitelben létesült, 12 lakásos egységként, 1991. év óta társasházzá alapított. Az épület ún. „úszótelken”, szabadon álló beépítési móddal létesült, típusterv alapján kivitelezett, házgyári vasbeton panel szerkezetű, melynek földszintjén garázsok és tárolók, emeletein pedig lakások kerültek kialakításra. A lakások zárt lépcsőházon keresztül érhetők el.

A tárgyi lakás a társasház 4. emeletén található, 3 egész szobás, összkomfortos kialakítású, panorámája lakótelepi jellegű. A helyiségek padozata kerámialap és laminált parketta burkolatú, a falak festettek, illetve a vizes helyiségekben csempézettek. A szaniterek átlagos állapotúak. A lakás fűtését és melegvízellátását távhő-központ biztosítja.

A helyiségek funkcionális kapcsolata és a benapozottság megfelelő. A tulajdoni lap bejegyzése alapján a lakáshoz tartozik egy 21 m2-es tetőtéri rész, mely beépíthető.



Az ingatlan a Raiffeisen Bank tulajdonában van.
Képek