adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kecskemét 
 

Hivatkozási szám: 2405105
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2405105
Ingatlan adatai
Irányár: 69 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 249 075 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 281 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 6
Építés éve: 2000
Szintek száma: 3
Telekterület: 9 616 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
MESEBELI ALPESI HANGULATÚ HÁZAK (Családi ház+Vendégház) A FENYŐERDŐ KÖZEPÉN!
Eladó Kecskemét központjától 10 perces autóútra, Kecskemét északi bevezető útjához közel, csodálatos és csendes környezetben, egy fenyőerdő közepén álló felújított 3 szintes családi ház (193m2) + 2 szintes vendégházzal (88m2)! Bekötő út friss aszfaltozást kapott! Az M5 autópálya 5 perc!

Az ingatlanhoz 9616 nm terület tartozik, ebből 7841 nm a fenyőerdő és a házhoz vezető aszfaltos út. A fennmaradó terület művelési ág alól kivont 1778 nm (494 nöl) az udvar és a 2 épület.

A fő épület alpesi jellegű boronafalas gerendaház (25 tonna fa) beton alapon, beton födémek, kőzetgyapot hőszigeteléssel és külső 7cm nikecell borítással. A tetőt bitumenes zsindely fedi.
Áramellátás: 3 fázis (3x 25A) Szennyvíz tároló: 28m3 Fűtés - meleg víz ellátás: föld alatti propángáz tartály 5m3/2tonna.

FŐÉPÜLET: A Családi ház összterülete 193 nm.
A 80 nm-es földszinti lakótér helyiségei: előszoba, étkező, konyha, nappali, WC, fürdőszoba. A beépített szekrények és a belső nyílászárok borovi fenyőből készültek. A gépesített tölgyfa konyha és az étkezőben található nyolcszemélyes asztal is tölgyfából készült. Ezen bútordarabok a ház részei, mint az ide tervezett világító testek is. Ezek a teljes hálószoba bútorral, beépített szekrényekkel és a nappaliban lévő ülőgarnitúrával együtt a vételár részét képezik. A téli fűtésről és meleg víz ellátásáról központi víztárolós gázkazán gondoskodik radiátorokkal és kiegészítő infra padlófűtés. Hűtés: A földszinten egy inverteres hűtő-fűtő klíma, az emeleti szobákban pedig rejtett klimatizálás van.
Az emeleti szint 45 nm. 2 hálószoba és egy dolgozósarok foglal itt helyet.
A 41 nmes pinceszinten található a kiépített szauna hely. Itt van a mosókonyha, a vízlágyító és a vastalanító készülék is.
A 27 nm-es garázs automatikus, szigetelt Hörmann garázskapuval rendelkezik.
Rezsiköltsége kb 40 000 Ft/hó. A bejárat felöl ÉNY-i, hátsó oldala DK-i fekvésű.

MELLÉKÉPÜLET: A vendégház kétszintes könnyűszerkezetes faépület, 20cm kőzetgyapot és 7cm külső szigeteléssel van ellátva. Összterülete 108 nm. A földszinten konyha-nappali-fürdőszoba-WC, az emeleten galéria és 2 hálószoba található + 20nm garázs, automata garázsajtóval. Az épület fűtésről és a meleg vízről itt is külön gázkazán gondoskodik, padlófűtéssel és az emeleten radiátorokkal. Az itt lévő hatszemélyes tölgyfa étkezőasztal, a gépesített konyhabútor és a beépített szekrények és ágyak is szintén benne vannak a vételárban. TELJESEN KLIMATIZÁLT!
Ez az épület hosszabb-rövidebb távú bérbeadásra is nagyon alkalmas.

Az M5-ös autópálya 6km-re, a Kecskemétre vezető főút 2km- re, a város központja 10 percre van a háztól! Mindenhova aszfaltos út vezet.

Kiknek ajánlom ezt az ingatlant?
Azoknak, akik szeretik a csendet, nyugalmat, a természet közelségét, az oxigén dús levegőt, szívesen kertészkednek, a természetes építőanyagokat, szeretnek madárcsicsergésre, az őzek látogatására ébredni...
Képek