adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kecskemét 
Katonatelep 

Hivatkozási szám: 2331766
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2331766
Ingatlan adatai
Irányár: 25 300 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 428 814 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 59 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 450 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Cserélje lakását most energiatakarékos napelemes családi házra



Nem gondolta volna, mégis itt a lehetőség, hiszen egy fantasztikus kis családi házba költözhet a Dream-Home jóvoltából mindössze egy lakás árán!



Hozzászokott már az emberek társaságához, mégis vágyik némi privát szférára? Kecskemét közkedvelt lakóparkja ehhez kínál Önnek alternatívát! Ezt a nappali + 2 szobás, 59 hasznos, bruttó 68.44 nm-es családi házat remek elosztással igazán energiatakarékos kivitelben álmodtuk meg, melyet egy 450 nm-es telken kínálunk most megvételre Önnek. Az elrendezésnek köszönhetően remek megoldást nyújt egy kétgyermekes család számára, avagy életkezdők számára, de azoknak is kellemes otthona lehet akiktől már a gyermekek kirepültek.



Ez az energiatakarékos családi otthon egy kellemes környezetben, minimális rezsivel fenntartható.



Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2021-es energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!



Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!



Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!



KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!



Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!



Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!



Ház mérete:bruttó 68.44 nm



+ 20 nm fedetlen vörösfenyő terasz



Szobák száma: Nappali + 2 háló



Telek: 450 nm

(Irodai azonosító: KMUC1065/068)
Képek