adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kecskemét, Belváros 
 

Hivatkozási szám: 2095205
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2095205
Ingatlan adatai
Irányár: 914 237 500 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 232 867 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 3 926 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1984
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Az ingatlan Kecskemét belterületén, a Kuruc körúton található. A telken három, eltérő funkciójú épület van. Az egyik egy nagy áruház (volt Baumax), a másik egy volt bútorbolt, ill. a harmadik egy kétszintes iroda-garázs épület. Az ingatlan megközelítése szilárd burkolatú úton, mind személy-gépjárművel, mind tehergépjárművel egyszerűen lehetséges. A terület rendezett, beállt. Az ingatlan teljes közművel rendelkeznek (víz, villany, szennyvíz, gáz). A telek sík, rendezett, kerítéssel egy oldalról bekerített. A felépítménnyel nem fedett rész burkolt. A parkolás az épületek előtti területen rendelkezésre álló 150 parkolóhely kialakításával megoldott.
1./ Áruház épület:
Az épületet az 1980-as években, két ütemben épült, használati módját tekintve kereskedelmi egység. Az épület egy szintes, nem alápincézett, átlagos műszaki állapotú. Az épület helyiségei: eladótér, irodák, szociális helységek, kazánház (kb. 2.866 m2).
2./ Iroda és raktár épület:
Az épület építési dátumáról pontos információnk nincs Az épület kétszintes, nem alápincézett, közepes műszaki állapotú. Az épület helyiségei: földszint: garázsok, raktárak (390 m2),emelet: irodák, vizes blokkok, közlekedő (390 m2).
3./ Volt bútor áruház épület:
Az épület építési dátumáról pontos információnk nincs. Az épület egy szintes, nem alápincézett, közepes műszaki állapotú, áruház és iroda épület.Az épület helyiségei: eladótér, irodák, szociális helységek (kb. 280 m2). Az ingatlan értékesítése akár bérlőkkel együtt is lehetséges!!
Az ár euróban: 2.450000 euró
Képek