adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas 
Belváros zöld oázisában 4 lakásos társasházi lakás 

Hivatkozási szám: X2073749
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2073749
Ingatlan adatai
Irányár: 32 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 247 368 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 133 m2
Fűtés: gáz
Állapota:
Szobák száma: 4
Építés éve: 1978
Szintek száma: 2
Telekterület: 911 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: kaputelefon, klíma, redőny
Részletes leírás
ELADÓVÁ vált családi generációk egyesítése miatt, KISKUNHALAS BELVÁROSÁBAN a Dr. Nagy Mór utcában egy „CENTRUMBAN LÉVŐ - ZÖLD OÁZIS ”-ban, 911 m2 -es TELKEN lévő 4 LAKÁSOS társasház, 2. EMELETI 90,16 m2-es (tul.lapon 115 m2) 3 SZOBÁS, egy északi fekvésű 4,23 m2 LOGGIÁVAL, valamint egy déli fekvésű 5,28 m2-es ERKÉLLYEL rendelkező LAKÁS.



A lakás rendelkezik a FÖLDSZINTEN egy 24,8 m2 -es távirányítású ajtójú GARÁZZSAL, és abból az udvarra való átjárható 18,54 m2 szoba/ ”PARTY SZOBA-konyhá-val (esetleg alkalmas lehet önálló vállalkozáshoz is), és egy kb. 50 m2-es PADLÁSSAL.



Részese az utcai ELŐKERTNEK (ezen belül 1 gépkocsi beálló területnek is), valamint egy eszmeileg osztott 2-2 lakásonként PRIVÁTKÉNT HASZNÁLT, és gondozott zárt zöldövezeti (kb. 2X 150 m2) UDVARI TERÜLETNEK, és egy fúrt kútnak öntözésre.



Itt található a kb. 30 m2 térkövezett és tuja sorral elkülönített területen, egy 3X3 m-es vasvázas nádtetejű ÁRNYÉKOLÓ PAVILON.



A lakás egyedi gázkazánnal központi fűtésű a földszinti szobából, amely pedig konvektoros.



A meleg vizet a villanybojler szolgáltatja, további kényelmet nyújt a törölközőszárítós radiátor, kiegészítő elektromos melegítési lehetőséggel.

A konyha GÉPESÍTETT. Gázfőzőlap, villanysütő, mosogatógép, elszívó, hűtő és fagyasztó áll rendelkezésre a GRÁNIT MUNKALAPOS, és tölgyfa konyhabútor kényelmével, a tárolásra egy 2,15 m2-es KAMRA szolgál.



A lakás külön WC-vel, benne kézmosóval, és egy kádas fürdőszobával rendelkezik.

KLÍMA biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, a 30 cm-es főfalak és a tájolás mellett

A nappali (erkélyes), és az egyik háló déli fekvésű. A loggiás hálóban a két szoba közös falánál a teljes falfelületnél, egy 2,53 m2 alapterületű GARDRÓB biztosítja a kényelmes tárolást.



A lakás opcionálisan a teljes bútorzattal is a megegyezés tárgya lehet!



A lakás kényelme, és a központi fekvése lehetőséget biztosít a nyugodt élet stílusnak, de befektetésnek is ideális lehet, és akár azonnal kiadható!
Képek