adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Solt 
 

Hivatkozási szám: 2064201
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2064201
Ingatlan adatai
Irányár: 280 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 280 000 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 1 000 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Solt belterületén (Bács-Kiskun megye) közvetlenül az 52-es számú főút mellett kínálok eladásra vagy hosszútávú kiadásra egy idén teljes körűen kiürített és felújított üzem- és raktárhelyiséget irodának alkalmas helyiségekkel, öltözőkkel, mintabolttal.

Az ipari ingatlan több részből áll és több irányból bejárható: összesen 1000 nm összterületű ipari árammal ellátott összefüggő üzemépületet, felcsempézett üzem, raktár, 2 nagy és 2 normál raktár, több kisebb tárolóhelyiség, árukiadó épület és az egyik családi ház földszintjén található külön bejáratú mintabolt. A gondozott kertben úszómedence, jacuzzi, Botanikus kert található.

A 3838 nm-es telken található 2 emeletes családi ház (240 nm és 180 nm) is a vételár részét képezi. A 240 nm-es felújított családi ház (2 szint + beépített padlástér) 4 egész szobából, étkezős konyhából, 2 fürdőszobából, teraszból, erkélyből áll, a 180 nm-es, szintén emeletes családi házban 3 külön-nyíló szoba, 1 fürdőszoba, 1 terasz és 1 erkély található.

Saroktelek, ezért jó minőségű, aszfaltozott útról két irányból is jól megközelíthető az ingatlan.

És hogy miért éppen Solt? Budapest, Kecskemét, Dunaújváros, Székesfehérvár könnyen elérhető, hiszen 3 főút találkozásában fekszik (51-es, az 52-es és az 53-as főútvonalak), pár km-re van a Dunai híd, Dunai kikötő, a 6-os főút, az M6-os autópálya, az M8-as autópálya, illetve a Budapest-Belgrád vasútvonal (az ún. \"kínai vasútvonal\") építését is Solt mellé tervezik.

Ezek az épületek jól funkcionálhatnak raktár helyiségekként, egyéb élelmiszeripari- vagy feldolgozó üzemnek, palackozó üzemnek, logisztikai központnak, raktározásra, varrodának, vendéglátóipari helyiségeknek vagy akár esküvők lebonyolítására alkalmas komplex egységnek is kiválóan alkalmas, itt tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Jöjjön el, nézzük meg, ötleteljünk együtt!
Képek