adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kiskunfélegyháza 
 

Hivatkozási szám: 2042436
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2042436
Ingatlan adatai
Irányár: 100 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 200 000 Ft
Típus: ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 500 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kiskunfélegyháza dél-keleti részén ipari övezetben, a városból Csongrád felé kivezető főútvonal mellett eladó egy korábbiakban lakatosüzemként működő 3430 nm-es ipari ingatlan 2,3 ha területtel.
Közművesítettség: Az ingatlan elektromos árammal és gáz közmű hálózattal ellátott. Az elektromos energia ellátás saját oszloptranszformátorról biztosított, a lekötött kapacitás 150 KVA. Gázellátásból 40 m3/óra kapacitás áll rendelkezésre. A telephely vízellátását egy 280 m talpmélységű saját fúrt kútból biztosítják, mely a szükséges vízjogi engedéllyel rendelkezik. Övezeti besorolás: Gip-2 Gip – zavaró hatású gazdasági ipari zóna . A telek maximálisan 50 %-os mértékig beépíthető. Az építmény magasság maximálisan 12 m lehet. Az épületek jellemzői: A telephely korábban lakatosipari üzemként működött, az épületek kialakítása ennek megfelelő. A műhely épületek acél váz szerkezetű csarnokok, melyekben alulról vezérelt híddaruk is találhatók. Az ingatlanokon összesen 5 db jelentősebb épület található melyek együttes hasznos alapterülete 3430 m 2 .
Az alábbi épületek található a telephelyen. I. műhely épület 1230 m2 II. műhely épület 870 m2 III. acél vázas szín 650 m2 IV. raktár, öltöző, fürdő 370 m2 V. iroda, étkező, rakt 310 m2 Összesen: 3430 m2
Hasznosítás: Az előzőekben ismertetett telephelyet, épületeket a tulajdonos cég a közelmúltig lakatosipari üzemként hasznosította, a helyiségek kialakítása is ennek megfelelő. Az ingatlan adottsága - elhelyezkedése, kialakítása, megközelíthetősége - alapján logisztikai raktárbázis vagy bármely egyéb más termelő üzem kialakítására ideális lehet.
Könnyen és ideálisan meg lehet közelíteni a város központjából, és az elkerülő úton keresztül az M5-ös autópálya is könnyen elérhető lakóövezet érintése nélkül. Az ingatlan telkének területe 2 ha 3479 m 2 . Igény estén a terület mellet, azzal telekhatárosan további fejlesztési, bővítési terület vásárolható, a telephely így bővíthető.
Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét, szeretné azt megtekinteni, hívjon bizalommal.
Menyhártné 06-20-400-4007
Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.....Mert mi itthon vagyunk!
Képek