adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Ágasegyháza 
Rákóczi út 

Hivatkozási szám: 2027551
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/2027551
Ingatlan adatai
Irányár: 7 850 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 56 071 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 140 m2
Fűtés: -
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 4
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 1 525 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Több generáció együtt élésére is alkalmas, felújítandó de masszív alapokon álló 140 m2-es családi ház eladó Ágasegyházán a főutcán. A pont megfelelő méretű, 1525 m2-es telken álló polgári jellegű, gangos,4 parkettázott szobás, fürdőszobás, konyhás, 2 db WC-s házban két generáció is kényelmesen elfér de adott esetben a telek méretéből adódóan új ház is építhető rá.

A főépület tégla és terméskő alapokkal rendelkezik, a falazata vegyes (tégla és vályog), a fűtés vegyestüzelésű kályhával oldott meg, de a gázcsonk a telken belül van. Fúrt kút és vezetékes víz és áram az épületekbe vezetve használatban van. A főépület folytatásában fatároló és ólak is állnak.

A telken található még egy 37 m2-es egyszoba-konyhás szintén lakható, de felújításra szoruló melléképület is. Ezen melléképület alatt hűs pince van.

Befektetésnek és felújítóknak is rengeteg lehetőséget magába rejt ez a Kecskeméttől 20 percre található ingatlan! Hívjon mielőbb időpontért, mielőtt más látja meg a lehetőséget ebben az ingatlanban!

(#6567)
Képek