adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Lajosmizse 
 

Hivatkozási szám: 1965556
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/1965556
Ingatlan adatai
Irányár: 250 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 294 118 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 850 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 2012
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!!!! Lajosmizse határában eladásra kínálunk egy Wellnesközpontot, szállodával, csárdával együtt! Az ingatlan az alábbi fő egységekből áll: Főépület (hotel, csárda, wellness, konferenciaterem), strand, camping, sportpályák, grillkert, borozó, konferencia terem, lovaspálya.
A Hotel: A főépület első emeletén található szálloda 13 klimatizált, 4 darab egyágyas és 9 darab kétágyas szobával rendelkezik, mely összesen 22 férőhelyet jelent. Minden szoba bővíthető, így akár 40 fő elszállásolása is biztosítható. Pótágyak, gyerekágyak rendelkezésre állnak. A szobákban előtér (előszobafal, szekrény, szobaszéf), fürdőszoba (zuhanyzós és fürdőkádas is van, hajszárító, fűtött törülközőtartó) és a szoba. A szobákban minibár, kávéfőző, bőröndtartó, állólámpa, éjjeli lámpa, TV, WIFI) Az emeleten található még a szobaasszonyi szoba és egy személyzeti öltöző.
Az étterem: A Hotel étterme két részből áll. Az elegánsan kialakított Tükörteremben (max. 32 fő) a svédasztalos reggeliztetéshez a beépített berendezés biztosított. Ez a terem nappal és este különteremként üzemel, nyáron saját terasszal (24 fő) is rendelkezik. A Csárda (80 fő) a népies kialakításával igazi kuriózum. A sarokban kemence, lőcsös szekérből kialakított büféasztal, zenekarnak külön építmény, saját fedett terasz (70 fő). A konyha: a 300 adagos konyha a legmodernebb gépekkel van felszerelve (pl. 2 db Rational). Húselőkészítő, zöldség előkészítő, cukrászat, főzőtér, tálaló, fehér- és fekete mosogató, raktárak,
hűtőkamra, hűtők – a HACCP előírásainak megfelelően. A Recepció: A szükséges technikai berendezésekkel, számítógépes programmal lett felszerelve. Az
elegáns bútorokkal berendezett kandallós pihenő sarok a vendégek kedvenc tartózkodási helye lett.
Az előtérből nyílik a földszinti férfi/női mosdó is.
A belső wellness tér: az alagsorban található, kb. 90 m2-es belső fürdőben 14 férőhelyes épített
medencés jacuzzi, Kneipp medence, szauna, infraszauna és sókamra (felújítandó) található.
További egységek: Retro Bár, Konferencia terem, öltözők, gazdasági rész, camping, sportpályák, grillkert, tó, borozó, ceremónia terem.
Strand: A 90 m3-es, kb. 140 m2-es medence saját vízforgatóval, 12 m3-es puffer tartállyal, ANTSZ engedéllyel rendelkezik. Hőcserélőn keresztül a 24 elemes napkollektorokkal megoldott a medence fűtése. A három féle vízmélységű medencében beépített bár, ahol a vendégek a vízben ülnek a bárszéken, a medence sarkában fedett jacuzzi, középen buzgárok, nyakzuhany, a gyerek részen pedig spriccelő. A medence napozói részén vízben álló napozóágyak találhatóak. A strandnak saját öltözője, zuhanyzó és WC blokkja van.
A strandhoz tartozik még az egyik romantikus sarokban elhelyezett nyolc személyes fatüzelésű dézsa, ami télen igen népszerű a vendégek körében.
Közművek:
1. Víz
Az objektum 4 saját kúttal rendelkezik, mindegyik külön hidroforral. A lakóépületeket 2 db önálló 30 m-es kút látja el vízzel, a hotelt egy 96 méteres új kút, tartalékként van még egy 40 m-es régi kút. A 96 m-es fő kút által biztosított víz artézi jellegű, víztisztítást nem igényel, csak egy homokszűrő van rajta. A rendkívül zamatos víz azonnal fogyasztható.
2. Villany
A hotel részére külön transzformátor állomás került felszerelésre a telekhatáron, 3x160 A áramerősséggel. Így teljesen biztonságos az áramellátás, hatalmas tartalékkal.
3. Gáz
A konyha és a gázkazán gázigényét egy 3 m3-es PB gáztartállyal biztosítjuk.
4. Csatorna
Az objektum saját szennyvíztisztítóval rendelkezik, Epurbloc rendszerű, 4 medencés tisztítóval. A megtisztított víz a területen belül szikkasztásra kerül.
5. Fűtés/használati melegvíz:
Minden épületben központi fűtés van. A főépület egy gázkazánnal és egy vegyes tüzelésű kazánnal rendelkezik. Ezekre segít rá a napkollektor.
A melléképületben az építkezéskor asztalos üzem működött, a gépek (vastagsági gyalu, szalagfűrész, körfűrész, kisgépek) rendelkezésre állnak. A terület kezeléséhez rendelkezésre áll egy kistraktor, (hóeke, rotakapa, eke, borona) ill. fűnyíró traktor, továbbá egy szerszámokkal, kisgépekkel felszerelt karbantartó műhely. Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin..... Mert mi itthon vagyunk! 06 20 400 4008 Hívjon bizalommal nézzük meg még ma!!!
Képek