adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kecskemét 
 

Hivatkozási szám: 1935790
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/1935790
Ingatlan adatai
Irányár: 49 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 462 037 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 108 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4+3
Építés éve: 2005
Szintek száma: 1
Telekterület: 3 001 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kecskeméten, a Ladánybenei út közelében új építésű házak között eladó egy 3001 nm-es csodálatosan parkosított telken lévő mediterrán stílusú tégla családi ház.



2003-ban épült, 2016-ban felújított, 30 -as tégla + 8cm hőszigeteléssel, légkondival, éles bekötött riasztórendszerrel van kialakítva. A ház energetikai tanúsítványa is megtörtént.

Természetesen az autók szem szenvednek hiányt mivel egy garázs és gépkocsi beállási lehetőség is ki lett kialakítva, elektromos kapuval.

A ház nappali + 3 szobás, hasznos alapterülete 108 nm, amihez tartozik egy több mint 30 nm-es terasz is. A jó elrendezés, a beépített bútorok és a dupla komfort együtt tökéletes választás új lakói számára.



A konyha a felújítás követően új beépített bútorral és High-Tech (Simens, Cata, Samsung) berendezésekkel van felszerelve. A konyhapult és a 6 személyes étkező asztal Madura Gold gránitból készült.

A nappali ékessége a kandalló (hő-kifúvásos), mely különleges mészkő burkolatú, ami a hatékonysága mellett egy karácsonyi hangulatot varázsol a család számára.

A beépített bútorok, és a felszerelt lámpatestek a vételár részét képezik, a többi megegyezés tárgyát képezi.(egyéb nagyobb berendezési tárgyak, gépek, kerti bútorok, eszközök stb.)



A teraszról rattan fotelekben megpihenve gyönyörködhetünk a kert szépségében.

A parkosított kertbe érve találunk egy grillsütőt épített asztallal, ahol 10-12 fő is kényelmesen eltöltheti a hétvégi összejöveteleket a családdal, barátokkal. Ez a csodálatos park nem maradhat öntözés nélkül ezért erről egy félautomata rendszer gondoskodik.



Ha egy igényesen kialakított otthonban szeretne élni ahol biztos a pihenés akkor hívjon bizalommal.

(5923)
Képek