adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Bács-Kiskun megye, Kecskemét 
 

Hivatkozási szám: 1815446
Adatlap: https://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/1815446
Ingatlan adatai
Irányár: 230 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 473 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 93 019 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kecskemét közvetlen közelében, közel 10 hektár területen valósította meg álmait a tulajdonos, álmodott egy igazi családbarát és vendégbarát pihenőparkot. Kérem, csukja le a szemét és képzelje el!
Pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek élvezhetik a park kiváló adottságait. Megtalálható itt 7 hektár erdővel körülvett, kimondottan kultúrált és gondozott környezettel rendelkező, 4000 nm-es horgásztó, stégekkel és vendégházakkal, mely akár több napos kikapcsolódást is lehetővé tesz. Igazán romantikus megoldás a tó felett épített terasz, ahonnan élvezheti a meghitt pillanatokat egy pohár finom bor mellett, és gyönyörködhet a természet szépségében.

Az elmúlt években számtalan fiatal pár mondhatta el itt a boldogító IGEN-t, és múlathatta eme megható esemény után az estét barátaikkal, rokonaikkal, a közel 300 főt befogadni képes rendezvényházban, melynek egyedi tervezése és kivitelezése a jelenlegi tulajdonos kifinomult ízléséről árulkodik.

A gyerekeknek számtalan lehetőség kínálkozik itt a felhőtlen szórakozásra, köszönhető ez az állatsimogatónak, a játszótereknek, sportolási lehetőségeknek (foci, teke, strandröplabda).
Meg kell említeni még a bográcsozás, a sátorozás, a kültéri grillezés lehetőségét is, melyhez minden eszköz és helyszín adott.

Fontos, hogy jelenleg érvényes építési engedély van még egy lakóház és egy úszómedence építésére is, mely további kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Nehéz elhatározás után döntött úgy a tulajdonos, hogy megválik ettől a paradicsomtól, fájó szívvel bár, de bízik abban, hogy a jelenleg számos, várakozó listán levő rendezvények egy új álmot váltanak valóra.
Lehet, hogy az Ön álmai lesznek?
Hívjon és kiderül.


A parkban található épületek méretei:
Vendégház 1: 20 nm
Vendégház 2: 35 nm
Vendégház 3. 35 nm
Vendégház 4: 45 nm
Rendezvényház: 173 nm
Iroda-raktár-vendéglátó egység és vizesblokk: 80 nm
Fedett terasz: 64 nm
Külön vizesblokk: 38 nm
Előkészítő helyiség: 18 nm

A terület:
Erdő: 6,721 Ha
Pihenőpark 4 vendégházzal: 1.378 Ha
Halastó: 3927 nm
Egyéb: 8087 nm

Közművek:
Villany, vezetékes víz
Képek