adatlap nyomtatása 

Bács-Kiskun megye, Baja 
 

Hivatkozási szám: 1707992
Adatlap: http://kiskuningatlan.hu/kiskuningatlan/ingatlan/1707992
Ingatlan adatai
Irányár: 150 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 37 500 Ft
Típus: ipari terület
Kategória: eladó
Alapterület: 4 000 m2
Fűtés: -
Állapota: felújítandó
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 22 286 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Baja város belterületén a Bajcsy Zs. – Szentjánosi út által határolt területen a Bajai TESCO Áruház mögött, annak közvetlen közelében 2,2 ha nagyságú fejlesztési terület eladó. Az ingatlan közvetlenül a Duna, Bajai kikötőjének közelében helyezkedik el.

 


Az elmúlt év során a területen található kisebb épületek elbontásra kerültek, mindössze egy kb. 4000 m2 nagyságú vasbeton vázszerkezetű épület maradt meg a területen. az épület szerkezetileg naggyon jó állapotban van, de teljes felújításra szorul. Az épületek bontásából származó beton és tégla törmelék jelentős része elszállításra került.

 

A terület két utcára is rendelkezik megfelelő utcafronti szélességgel. A tervezett telekalakítással viszonylag egységes szabályos terület alakult ki.

 

A terület jelenleg is el van látva valamennyi közműhálózattal, de igény szerint a víz, villany, gáz és csatorna hálózat kapacitása is bővíthető.

 

Baja Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 32/2202 (X.16.) sz. rendelet szerint a tárgyi telephely  „Gksz 0868” övezetbe sorolt, ahol kereskedelmi szolgáltató és nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek helyezhetők el.

 

Az övezeti szabályozás szerint a beépítettség legnagyobb mértéke 60 %-os lehet, megengedett legnagyobb építménymagasság 7,5 m, kialakítható legkisebb telek méret  2500 m2  

 

Az ingatlan adottsága, elhelyezkedése, megközelíthetősége szabályozási tervi előírásai alapján jelentős nagyságrendű ingatlanfejlesztésre nyújt lehetőséget.  

 

Részletekért hívjon bátran, beszélgessünk a lehetőségekről! Segítünk!

 

Vegye igénybe INGYENES, TELJESKÖRŰ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSAINKAT!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Panoráma Ingatlaniroda és Hitelközpont
Kapcsolattartó: Hegedűs Imre
Hirdető telefonszáma: +36 70 384-2172
Honlap:
 
Képek