Ipari terület eladó - Solt - Bács-Kiskun megye

Ipari terület eladó - Solt - Bács-Kiskun megye

440 000 000 Ft

Solt

HSZ: 2568053 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus ipari terület Alapterület 1 160 m2 Szobák
Igazi kuriózum Solton!

Solt belterületén (Bács-Kiskun megye) közvetlenül az 52-es számú főút mellett kínálok eladásra teljes körűen kiürített és felújított üzem- és raktárhelyiséget irodának alkalmas helyiségekkel, öltözőkkel, mintabolttal.

Az ipari ingatlan több részből áll és több irányból bejárható: összesen 1000 m2 összterületű ipari árammal ellátott összefüggő üzemépületet bejáróval, udvarral, felcsempézett üzem, raktár, 2 nagy és 2 normál raktár, több kisebb tárolóhelyiség, árukiadó épület és az egyik családi ház földszintjén található külön bejáratú mintabolt. A gondozott kertben úszómedence, jacuzzi, Botanikus kert található.

 

A 3838 nm-es telken található 2 emeletes családi ház (a nagyobbik 240 nm és a kisebbik 180 nm) is a vételár részét képezi. A 240 nm-es felújított családi ház (2 szint + beépített padlástér) 4 egész szobából, étkezős konyhából, 2 fürdőszobából, teraszból, erkélyből áll, a 180 nm-es, szintén emeletes családi házban 3 külön-nyíló szoba, 1 fürdőszoba, 1 terasz és 1 erkély található.

 

Saroktelek, ezért jó minőségű, aszfaltozott útról két irányból is jól megközelíthető az ingatlan.

És hogy miért éppen Solt? Budapest, Kecskemét, Dunaújváros, Székesfehérvár könnyen elérhető, hiszen 3 főút találkozásában fekszik (51-es, az 52-es és az 53-as főútvonalak), pár km-re van a Dunai híd, Dunai kikötő, a 6-os főút, az M6-os  autópálya, az M8-as autópálya, illetve a Budapest-Belgrád vasútvonal (az ún.\'kínai vasútvonal\') építését is Solttól 10-15 percre tervezik.

 

Munkaerő lenne, mert az emberek nagy része 30-50 km -re ingázik dolgozni, örülnének a helyi munkalehetőségnek.

Ezek az épületek jól funkcionálhatnak raktár helyiségekként, egyéb élelmiszeripari- vagy feldolgozó üzemnek, összeszerelő -, csomagoló-, palackozó üzem, varrodának, vendéglátóipari helyiségeknek vagy akár esküvők lebonyolítására alkalmas komplex egységnek is kiválóan alkalmas, itt tényleg csak a képzelet szabhat határt.

 

Jöjjön el, nézzük meg, ötleteljünk együtt!

Az egész egyben eladó!

Ingatlan adatai

Irányár:440 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari terület
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Solt
Irányítószám:6320
Alapterület:1 160 m2
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Ingatlan állapota:újszerű
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Telek terület:3 838 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Prémiumingatlanok
Prémium Ingatlanok


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések